• Home
  • Nieuws
  • GroenLinks Aa en Hunze reikt groen lintje uit
GroenLinks Aa en Hunze reikt groen lintje uit

GroenLinks Aa en Hunze reikt groen lintje uit

Gepubliceerd op donderdag 22 april 2021
De GroenLinks raadsfractie in de gemeente Aa en Hunze reikt donderdagmiddag 22 april om 14.00 uur een groen lintje uit aan Frans Mulder van de Buurtvereniging Nooitgedacht en Ellen Fleurke van de Werkgroep Groen Nooitgedacht.

Het groene lintje wordt onregelmatig uitgereikt aan een persoon dan wel personen waarvan de fractie vindt dat deze dat verdiend heeft/hebben vanwege de inzet voor duurzaamheid en/of groen.

Dat de Buurtvereniging Nooitgedacht en de Werkgroep Groen Nooitgedacht het groene lintje uitgereikt krijgen heeft alles te maken met hun inzet van de afgelopen tijd om de wijk Nooitgedacht zo groen mogelijk te houden door op te komen voor behoud van in de wijk aanwezig groen in de vorm van bomen en boomsingels.

Dat het groene lintje wordt uitgereikt op donderdag 22 april is geen toeval. Deze dag is Earth Day, de dag van de aarde; een jaarlijkse dag met allerlei activiteiten die tot doel hebben zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en het leven daarop.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Copyright © 2021 Groen Nooitgedacht. Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau